Mange danskere drømmer om at komme mere ud og rigtigt nyde sommeren når den endelig er der. Men omskifteligt vejr kan give de fleste lyst til bare at blive inden døre i stedet. Med tagplader kan du endelig realisere drømmen om en udestue, et drivhus eller en carport – kun fantasien sætter grænser!

Tagplader fås i mange materialer, former og størrelser, men fælles er at de alle kan fås i en god og holdbar kvalitet. Når man bygger nyt, bør man tænke langsigtet, og derfor bør man også vælge de bedst mulige materialer til budgettet. Heldigvis er de robuste og flotte tagplader tilgængelige til rimelige priser.

Tagplader udformes oftest i plast, men dette betyder ikke at du behøver gå på kompromis med kvaliteten. Pladerne støbes nemlig i noget af det mest slidstærke plast, der findes. Derfor er de også samtidig et letvægtsmateriale, der gør monteringen til en leg.

Vælg tagplader af plast til din næste tagkonstruktion

Der er stort set ikke den opgave, der ikke kan løses med tagplader af plast. Fordi pladerne også findes i en termoversion, har de mange forskellige brugsområder, helt afhængigt af dine behov. Pladerne inddeles i flerlags- eller enkeltlagsplader. Flerlagspladerne er de bedst isolerende plader og egner sig til udestuer og lignende, mens de tyndere plader med et enkelt eller to lag også er lettere isolerende, men egner sig bedre til carports og skure.

Populære serier af tagplader er blandt andet Rodena Termotag, Riatherm, Riatherm Lux og Clickstep. Alle disse forskellige serier tilbyder dig forskellige niveauer af plader, men fælles for dem er at de alle er en fornuftig investering. De er afprøvet i byggebranchen og møder fuldt op til de skrappe byggereglementer.

Står du klar med projektet, så er det bare at finde de rigtige materialer. Overvej tagplader af plast for at gøre en fornuftig og holdbar investering i fremtiden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *