Fleksibilitet og solide materialer er naturligvis vigtige, når man står overfor at skulle bygge en maskine. Og maskiner bliver kun vigtigere og vigtigere, samt bliver der stillet større krav til, hvad de skal kunne. Aluminiumsprofiler er her en væsentlig del af maskinbyggeret, da de sikrer et solidt og samtidigt fleksibelt byggemodul, der ovenikøbet kan sammensættes på et utal af forskellige måder. Det kan eksempelvis være en fordel, hvis du skal have bygget en specialmaskine, der skal opfylde dine unikke behov for, hvad den skal kunne.

Hvis du er interesseret i et bredt udvalg af aluminiumsprofiler, er det oplagt at kigge forbi Unimec A/S. Virksomheden blev stiftet tilbage i 2007 af engagerede og passionerede fagfolk, som alle har stor interesse for maskinbyggeri. De ved nemlig, at de rigtige maskiner kan gøre hverdagen nemmere. Hvad end det handler om robotter, montageautomater, produktionsudstyr, profilsystemer eller aluprofiler.

Når det kommer til sidstnævnte, er sortimentet nøje udvalgt. Du kan selv vælge, om du ønsker at købe profilerne i hele længder af 6000 mm., eller om du hellere måle præcist af efter dit specifikke behov. Igen kommer vi tilbage til, at løsningen skal være så fleksibel for dig som mulig. Og det er netop dét, der gør aluprofiler smarte og optimale til maskinbyggeri: at det er muligt at tilføje og ændre i konstruktionen, som man til sammenligning ikke kan gøre med eksempelvis et svejst stativ. Derudover kan du vælge mellem profiler i ultralight, light og standard.

Du kan ringe for råd og vejledning til bestilling af aluprofiler og tilbehør på telefon 70 44 48 19, eller du kan skrive en mail til Unimec A/S på kontakt@unimec.dk. De sender til hele landet og til både erhverv og privatpersoner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *