Der kan være flere grunde til at man har sin telefon fremme under kørsel – måske skal man finde vej, måske skal man tage et opkald, måske vil man bare gerne høre den gode sang på køreturen. Uanset hvad din grund er, så er det vigtigt, at du har sikkerheden i orden. Sidder du med en telefon i hånden kan du nemlig ikke koncentrere dig om din kørsel, derfor skal du altid benytte dig af håndfrie løsninger. En god løsning er en Brodit ProClip, der er en håndfri holder eller beslag til din bil, der passer til din telefon – med sådan en kan du altså både høre musik og finde vej uden at komprimere din og andre bilisters sikkerhed.

Find den ProClip, der passer til din bil og telefon

Brodit laver ProClip beslag og holdere til næsten alle biltyper og telefonmærker. Det betyder, at du kan finde en, der nemt kan og hurtigt kan monteres uden at du skal til at besvære dig med at få beslaget til at passe på instrumentbrættet – det har de nemlig allerede taget højde for. Hos Kram.dk forhandler et stort udvalg af det svenske Brodits holdere – både modeller med og uden ladning og modeller, der kan placeres forskellige steder i bilen.

Du kan nemt finde de holdere og beslag, der passer til din bil, ved at benytte deres søgefunktion, hvor du vælger hvilken bil, du har, hvorefter du får vist de forskellige holdere og beslag, der passer til netop den biltype.

Du kan også bare kigge deres store udvalg igennem og der se hvilke, der er noget for dig. Har du brug for hjælp, kan du også sende dem en besked via deres kontaktformular eller ringe direkte til deres kundeservicetelefon i hverdagene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *