Hos Toftild i Ålborg får du altid en professionel behandling. Vi har i flere år hjulpet folk med at få selvtilliden tilbage ved at få en flot paryk, der passer til dem og deres stil samt behov. Bestil en tid hos os allerede i dag ganske gratis og få en snak om dine muligheder for at få en paryk hos os.

Mange års erfaring

Du kan trygt lægge dit hovede i vores hænder hos Toftild. Vi har nemlig været i parykbranchen i mere end 40+ år. Vi har arbejdet og arbejder stadig med alt fra parykker til toupéer samt specialdesignede hårdele. Vores team af dygtige frisører har alle gennemgået hele frisøruddannelsen på fire år og har taget efteruddannelse i netop parykker, toupéer og hårdele. På den måde er du sikret en god behandling lige meget hvem, der hjælper dig fra vores team.

Flere forskellige typer behandling

Som sagt kan du booke en gratis konsultation hos os, men vi tilbyder naturligvis også andre behandlinger såsom tilpasning af paryk, hår for livet service, at finde den perfekt paryk til dig, toupé påsætning og meget mere. Der er ikke noget vi ikke kan hjælpe med, når det kommer til parykker osv. Book en tid i vores salon til lige netop det du har brug for hjælp til allerede i dag.

Find os i Ålborg, Århus og København

Vi har tre forskellige afdelinger. I Ålborg finder du os på Budolfi Plads, i Århus er vi på centrale Borggade og i København finder du os på Frederiksberg Alle. Vi er altså nemme at finde i de fleste storbyer og står klar til at tage imod dig. Indtil da kan du følge hos på vores instagram toftildharforlivet og blive inspireret.