Når du driver en virksomhed, har du masser af følsomt data, der kommer gennem dine døre. Både fra kunder og fra dine ansatte, men også data I selv genererer. Hos Arrow forhandler vi det anerkendte Lenovo Thinksystem Storage, som kan optimere din virksomheds sikkerhedslevels, når det kommer til beskyttelse af jeres data.

Det hurtigste system

Et hurtigt system er også et sikkert system. Der er desuden heller ikke noget værre end at ens datasystemer, skal trækkes op med håndsving. Med Lenovo Thinksystem Storage kan din virksomhed få op til 1 million IOPS, en latency under 1 milisekund og Lenovo Thinksystem Storage har også den fantastiske egenskab, at den har 21 GBps læsning, som kan udbygges til 8BP. Med Lenovo Thinksystem

Storage har din virksomhed altså fantastiske forudsætninger for, at jeres teknologi fungerer optimalt.

Flere gode egenskaber

Lenovo Thinksystem besidder DE storage hybrid og flash 2000-6000 serie og har derudover også en 99.9% oppetid samt xClarity management integration, som optimerer brugervenligheden. Når det kommer til storage muligheder af din virksomheds data er det utroligt vigtigt at kigge efter om den unit, du skal til at investere i kan garantere optimal ydeevne, og som er modstandsdygtigt overfor cyberattacks. Lenovo er et anerkendt mærke, da de blandt andet også sørger for, at deres systemer er brugervenlige, så når software skal opdateres, er det nemt at administrere.

Få vejledning hos Arrow

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Arrow, og høre mere om dine muligheder for at optimere datatrygheden i din virksomhed. Vi har over 30 års erfaring indenfor IT branchen, og har altid et øje på udviklingen af teknologi, så du får et produkt ind ad døren, som du kan få glæde af i lang tid fremover.