Vinduer er tunge – virkelig tunge. Alligevel er det muligt for en enkelt mand at montere et helt almindeligt vindue i et hus. Det kræver ikke råstyrke, men derimod det rigtige værktøj. Med en vinduesløfter kan du nemt løfte vinduet på plads og montere det i karmen.

Selv mindre vinduer kan være svære at håndtere. Selvom de måske er nemme at løfte, så kan det være en udfordring at holde dem på plads i rammen mens du fastgør dem.

Brug en løftemekanisme

Vinduer kan løftes på forskellige måder. Der findes maskiner der løfter i rammen og nogle vinduer leveres med håndtag så to mand let kan bære det. Men det er ikke skånsomt for ryggen at bære rundt på tunge ting.

Desuden er det mere økonomisk at have udstyr der kan betjenes af en enkelt mand. Du skal selvfølgelig vælge den løsning der passer bedst til din opgave. Men det er altid bedst at bruge en form for vinduesløfter.

Sugekopper er bedst

I langt de fleste situationer er løftemekanismer med sugekopper bedst for både dig og vinduet. Nogle sugekopper kan bære over hundrede kilo hver. De er lette at montere på vinduet og så kan du løfte det hele med en mekanisme der har kabeltræk og motor til det tunge arbejde.

En vinduesløfter kan monteres på jorden, men også på et stillads. Det gør arbejdet lettere når du kan styre løfteren i højden uden brug af kran. Find en god løfter hos ASP Produktudvikling.

Glade medarbejdere

Når du har godt værktøj til arbejdet har du også sunde og glade medarbejdere. Det gør ikke kun arbejdet lettere, men også mere effektivt. Et godt arbejdsmiljø der giver gode arbejdsforhold vil altid tiltrække den god arbejdskraft.

Så på lang sigt er det en god investering at gøre arbejdet lettere.