Hvis maskinen ikke virker, eller hvis du står og skal udføre et specifikt stykke arbejde, gælder det om at have de rigtige redskaber. På Scanbolt.com finder du et stort udvalg af udstyr til minigraveren, så du kan løse den opgave, der ligger foran dig. Måske der har stået paller med et tungt læs for længe ude i indkørslen, og du netop mangler et pallegaffelsæt. Det kan også være, du står over for et større rende- og fundamentsarbejde, hvor en større skovl er nødvendig. Læs med her og find svaret.

Alt i reservedele til minigravere

Lerskovle er praktiske til det hårde arbejde, hvor end hullet skal graves. Det er slidstærkt materiale med funktionalitet i topklasse. Og du kan netop finde den rette størrelse til din mingraver, da skovlen passer til maskiner fra 0,5 tons til 10 tons.

Det kan også være, at der skal sorteres ud i haven, og at den er fyldt med store sten. Her kan en grabber være svaret. Der findes både hydraulisk grab, entreprenør grab og sten- og sorteringsgrab. Sorteringsgrabben giver næsten sig selv og er ideel til nedrivning og forskellige typer af opgaver såsom sortering. Den hydrauliske grab er praktisk til at få flyttet de store sten, såsom mindre kampesten, eller anden slags tømmer. Den entreprenørielle grab er en mere robust og forstærket model, som gør det muligt at lave tungere løft. Den kan flytte tungere objekter end den hydrauliske grab, så der skal du overveje, hvad du skal have flyttet.

Vejledning til netop dig og din maskine

Scanbolt A/S har samlet hundredvis af reservedele til forskellige maskinmærker, så du netop kan finde den del, du mangler og få vejledning. Der er dag-til-dag-levering, så du hurtigt kan få en ny maskindel, hvis den gamle er gået i stykker.

Scrol dig igennem de mange forskellige dele til netop din minigraver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *