Skal du afsted til endnu en firmafest eller julefrokost og mangler igen en flot skjorte at tage på? Frygt ej, netop nu er der Eterna skjorter på tilbud på Mens-wear.dk. Og du finder et stort udvalg af både stilarter, farver, mønstre og størrelser. Så kan du vide dig sikker på at finde det rigtige match til den næste fest, eller en pæn skjorte til en helt almindelig dag på arbejde.

Stort udvalg i stile og størrelser

Er du til den mere vovet skjorte med for eksempel farverigt blomsterprint, eller er du mere til den klassiske lyseblå skjorte? Hvis du skal prøve lidt forskelligt af, er der rig mulighed for det med Eterna-skjorter. Du finder et utal af forskellige stilarter, og mange af dem i flere forskellige størrelser, så du sikrer dig, at den ikke sidder for stramt hen over brystet, eller ærmerne er for korte. Når sommeren er over os, kan det også være, at du er mere til de kortærmede? På Mens-wear.dk finder du flere kortærmede og fit skjorter, som sidder ordentligt til, og giver det samme professionelle look, som de langærmede.

Det gælder om at finde det rigtige fit, som passer præcis til din kropstype. Du finder for eksempel Modern fit som er den klassiske, Comfort fit til den mere afslappede, Slim fit når det skal stå skarpt, og Super Slim fit hvis du virkelig skal imponere.

Mange års erfaring og kvalitet

Eterna er et firma med mere end 150 år på bagen, hvilket betyder, at de ved, hvad det handler om, når det kommer til skjorter. Derved er der et stort fokus på kvaliteten af hver enkelt skjorte. Alle skjorter er eksempelvis fremstillet i 100% bomuld, så din hud bedre kan ånde.

Læs mere på Mens-wear.dk og lad dig inspirere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *