Frugt er naturens ultimative snack. Når det er godt, er det rigtig godt. Men vælger man en umoden ananas i supermarkedet, bliver man ofte skuffet, når man endelig sætter tænderne i. Det skal du ikke bekymre dig om med frugt fra Frugtkasser.dk.

Her er frugten nøje udvalgt efter høje kvalitetskrav, så du altid får den friskeste frugt. Frugten leveres til kontoret eller institutionen, så du ikke skal bekymre dig om transport, og om at mase eller støde frugterne. Det er den nemmeste måde at få et sundt tilskud af frugtsukker i hverdagen.

Anbefalingen om seks stykker frugt og grønt hver dag kender de fleste. Men det er rent praktisk svært at nå, medmindre man har en frugtkurv med sig alle vegne. Du løser et praktisk problem for dine medarbejdere ved at sørge for, at der er fri frisk frugt på kontoret.

Frugtkasser øger trivsel og motivation

En frugtkurv er en gave til dine medarbejdere, og gaver øger tilliden mellem mennesker. Derudover kan frugt både øge den sociale trivsel og motivationen på en arbejdsplads. Som en snack er frugt sundere end mange af de populære alternativer, såsom sodavand, slik og kage. Og frugtsukkeret giver et mere stabilt energiboost.

Derudover viser du omsorg for dine medarbejdere ved at tilbyde dem en frisk og sund frugtkurv. Frugt kan være med til at løfte humøret, især når det kommer i en flot kurv med masser af flotte farver.

Du kan sammensætte en frugtkasse specifikt efter dine behov, eller du kan bestille en kasse med vilkårligt blandet frugt. Den første løsning kan være med til at spare penge og madspild, fordi du kan undgå de frugter, ingen på kontoret kan lide. Den anden løsning sparer til gengæld tid for dig, og du er stadig sikker på at få frisk frugt i topkvalitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *