Synes I også, at det er træls at skulle støvsuge store overflader med en lille støvsuger uden særlig sugeevne og med kort ledning, så man hele tiden skal skifte stikkontakt? En ordentlig industristøvsuger med en lang ledning og en stor sugeevne gør erhvervsrengøringen langt nemmere. Dens store sugeevne betyder dog ikke at lydstyrke bliver uudholdelig, da den har en særlig lav lydstyrke, så man kan bruge den uden at skulle have høreværn på. Derudover er der også en stor opsamlingspose, så I ikke behøver at skifte hele tiden.

Høj kvalitet til gode priser

Hos Knud E. Dan kan I finde forskellige professionelle industristøvsugere fra kvalitetsmærker som Nilfisk og Numatic, der alle har denne kraftig sugeevne, store opsamlingspose og lange ledning, der letter rengøringsarbejdet. Et af de mærker som de forhandler hos Knud E. Dan er Nilfisk, som i mere end 100 år har produceret nogle af bedste støvsugere på markedet. Med en professionel støvsuger herfra er I således sikret høj kvalitet til gode priser.

Det engelske mærke Numatic producerer også kvalitetsstøvsugere til gode priser, der altid lever op til de højde standarder, så I med en støvsuger herfra er sikre på at få en, der kan leve op til de forventninger I har.

En støvsuger til dit behov

Uanset hvilken støvsuger I køber, kan I forvente en høj kvalitet og en god vejledning. I kan desuden også finde støvsugerposer, forlængerrør, mundstykker og meget andet. Endvidere kan I finde sikkerhedsstøvsugere, der er særligt velegnet, hvis I arbejder med farlige og kræftfremkaldende støv som skimmelsporer eller lignende. I kan altid kontakte dem med ønsker til specifikke ting, som sugeevne, størrelsen på opsamlingsposen eller noget andet. De står klar til at hjælpe jer med at finde en brugbar løsning, der passer til jer behov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *