Med et par sygeplejerskesko fra Praxis er du garanteret sunde og komfortable fødder – hver dag. Alle der arbejder inden for sundhedssektoren kan med garanti skrive under på, at arbejdsdagene ofte er lange og travle og kræver, at man står og går meget. Derfor har vi hos Praxis samlet et stort udvalg af sygeplejerskesko, der er udformet ergonomisk korrekt, og hvis fornemmeste opgave er at give dine fødder følelsen af velvære. Sortimentet byder på sygeplejerskesko i en bred palet af farver i et traditionelt eller moderne og sporty design.

Sygeplejerskesko til alle

Vi er alle sammen forskellige, og det samme gælder vores skosmag. Derfor byder vores udvalg af sygeplejerskesko på mange forskellige modeller, så vi med garanti har noget til enhver smag:

  • Lukkede sko med snører: Til dig der er sporty og ofte løber stærkt dit på arbejde, men ikke vil gå på kompromis med komforten. Kan bruges på arbejdet såvel som i fritiden.
  • Sandaler: Til dig der ønsker behagelige og ergonomisk korrekte sko, som det ikke er noget problem at gå i hele dagen uden at få ondt i fødderne.
  • Træsko med og uden hæl: Til dig der er fan af det anerkendte mærke Sanita, som designer slidstærke træsko med maksimal komfort.
  • Crocs og clogs: Til dig der ønsker at give dine fødder ekstra luft, når du arbejder.

Praxis er specialister i sygeplejerskesko

Hos Praxis er vi eksperter i fodtøj til social- og sundhedssektoren. I mere end 20 år har vi designet og leveret fodtøj til denne sektor, og i dag er vi Danmarks førende leverandør af både tøj og fodtøj til social- og sundhedssektoren. Det betyder, at når du køber sygeplejerskesko hos os, så er du garanteret et par sko, som er designet og udviklet af mennesker, som kender sundhedspersonalets behov ud og ind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *