På Malericentalen.dk ved vi, hvor vigtigt det er med humor og glæde i hverdagen, og derfor har vi indsamlet et udvalg af vejrsten, som med garanti kan bringe et smil frem på dine og dine gæsters læber. En vejrsten beskriver på humoristisk vis vejret med udgangspunkt i stenens egen tilstand. Er stenen eksempelvis våd, ved du, at det er regnvejr. Er den derimod varm, ved du, at det er solskinsvejr, og det kan jo være ganske praktisk, hvis du går rundt i din egen lille boble uden at holde øje med det omskiftelige danske vejr.

Vores sortiment af vejrsten byder både på sten i håndbearbejdet granit og polystyren, og du bestemmer selv, hvilken farve, din vejrsten skal leveres i – vi har både rosa, grå og lys rødbrun. De vejrsten, vi har, som er produceret i polystyren, er letvægtsmodeller, og de egner sig særligt til dig, som gerne vil flytte rundt på stenen fra tid til anden. Alle vores vejrsten har stort set samme størrelse, og de fleste er 30 x 35 centimeter. Vælger du en vejrsten i granit, får du foruden vejrbeskrivelserne også små fine vejrinspirerede illustrationer af sol, sky og termometer.

Dekorer din have med sjovevejrsten

Har du lyst til at tilføje noget humor til din egen eller din ven eller familiemedlems hverdag? Så er en vejrsten oplagt – både tildekoration i din egen have og som gaveide. For under 300 kroner kan du på Malericentralen.dk erhverve dig en vejrsten og med den et utal af gode grin. Vejrstenen fungerer som humoristisk samlingspunkt i din have hver gang, du har naboer, familie eller venner på besøg. Alternativt kan du stille den ud til vejen, så alle dine naboer og andre forbipasserende får daglige latterkramper, når de spotter vejrstenen. På her vejrsten er der fem eller flere af nedenstående vejrbeskrivelser:

  • Varm sten – sol
  • Tør sten – tørvejr
  • Våd sten – regn
  • Kold sten – frost
  • Hvid sten – sne
  • Urolig sten – blæst
  • Sten væk – orkan
  • To sten – du er fuld

Vejrsten skaber glæde

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til dit valg og køb af vejrsten, så kontakt os endelig. Vores glade og engagerede medarbejdere sidder klar på telefon +45 97161359 og mail info@malericentralen.dk med gode råd og vejledning samt sjove historier om, hvordan vejrsten har skabt glæde hos dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *