Der er ikke noget mere tilfredsstillende end rene overflader og velduftende lokaler, når rengøringen er klaret. Vejen til målet skal dog gerne være så nemt som muligt med de rette remedier. Og når det kommer til gulvmopper, findes der et hav af disse at vælge i mellem. Men når den rigtige er valgt, vil det gøre rengøringen markant nemmere og mere gnidningsfrit at komme i mål.

Hos Nowas er de specialiseret indenfor rengøringsudstyr. De er nordens største leverandør til servicebranchen med over 20.000 varer og et kæmpe udvalg af alle de populære mærker, som du formentlig allerede kender. Af mærker kan nemlig nævnes Vikan, Gardiner Kärcher.

I deres brede sortiment finder du de mange mopper, som skal gøre rengøringstjansen nemmere. For at gøre det nemt for dig at navigere rundt på siden, har de delt de mopperne op i forskellige kategorier. Du kan klikke dig ind på alt fra fladmopper, til rundmopper og til moppefremførere. På en anden måde sagt: Hvad end du mangler indenfor mopper, har de det højest sandsynligt hos Nowas. Du kan blandt andet også vælge komplette moppesæt, udstyr til voksning af gulve og forskellige støv- og fugtmoppesystemer. Sidstnævnte er fremstillet af et syntetisk akrylmateriale, som tiltrækker tøv og snavs ved hjælp af statisk elektricitet. De er derfor velegnet til den hurtige rengøring.

Hos Nowas sidder de klar til at hjælpe dig, hvis du sidder tilbage med tvivl om, hvilken gulvmoppe der bedst egner sig til dit behov. De er at finde i deres afdelinger i henholdsvis Løgstør, Esbjerg og Aalborg mandag til torsdag fra 8 til 16 og fredag fra 8 til 14. Alternativt er du meget velkommen til at ringe til dem på 98 67 78 78 eller ved at sende dem en mail på post@nowas.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *