De fleste af os får ikke lov at gå et helt liv uden at have VVS-problemer – desværre. Sprængte rør, vandskader og stoppede kloakker rammer de fleste på et eller andet tidspunkt. Men den gode nyhed er, at du ikke selv behøver at fikse det – og du vælger oftest selv hvem det så bliver. Hvis du vælger Gustafsenvvs.dk, kan du være sikker på at problemet bliver løst af erfarne og professionelle fagfolk.

Gustafsenvvs.dk er en familiedrevet virksomhed, som spænder over to generationer. Carsten Gustafsen arbejder her sammen med sine tre sønner om at levere de bedste og mest holdbare løsninger til dig. Med 23 års erfaring er de rustet til det meste – og der er ikke den opgave, der er for stor eller besværlig.

Gustafsenvvs.dk har base i Risskov ved Aarhus. De kører ud til hele Østjylland, og udfører alle former for autoriseret VVS-arbejde.

Der er mange tidspunkter i livet, hvor man kan få brug for en VVS’er. Som sagt vil det ofte gælde reparationer af større eller mindre skader. Men også hvis du skal anlægge eller bygge nyt, vil du ofte få brug for en erfaren håndværker. Skal du renovere dit køkken eller bad, eller er du i gang med at bygge dit drømmehus fra bunden, vil du blive glad for en loyal og professionel VVS’er.

VVS-arbejde med fokus på kundeservice, høj kvalitet og professionalitet

Gustafsenvvs.dk tilbyder autoriseret VVS-arbejde for private såvel som erhverv. De har også erfaring som totalentreprenører på en række byggeprojekter, blandt andet klinikker for tand- og speciallæger.

Du skal ikke være bekymret for store ekstraregninger, når du vælger Gustafsenvvs.dk. Du kan nemlig blive forsikret via deres garantiordning, som dækker udgifter op til 150.000 kr.

Kontakt gerne firmaet for at høre mere om deres solide og helt vandtætte tilbud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *