Hårtrends ændrer sig lige så ofte som årstiderne, ligesom tøjstil og slang. Nogle årstider opfordres mænd til at have hår flyder frit rundt på hovedet uden gele og andre hårprodukter. Nogle årstider kræver trenden mere tid.  Alle disse ting er vigtigt at vide når du skal investere i en ny hårklipper fra Osten.

Research
Hvis du går til en professionel for at få en ny frisure, skal du være sikker på hvad du vil have og du skal finde billeder, og forklare frisøren hvad du drømmer om – med en Osten hårklipper klarer du det hele selv. Og du kan være sikker på at du aldrig ender med noget, du ikke kan lide.

Kend din længde
Ved du hvor langt eller hvor kort dit hår skal være, før du klipper dit hår. Det er også vigtigt at vide, hvor hurtigt dit hår vil vokse. Hos Thordal.dk kan du vælge imellem en masse forskellige hårklipper og skær, der passer præcis til den længde du ønsker.

Vedligeholdelse
Vær forberedt på uanset hvilket vedligeholdelsesniveau din nye  frisure kræver. Skal du mon bruge din hårklipper dagligt / ugentligt / månedligt. Det afhænger både af frisuren og hvor hurtigt dit hår vokser. Hvis du har hurtigt voksende hår, kan en hårklipper fra Oster anbefales, da de er professionelle og af god kvalitet. De kan derfor holde til at blive brugt rigtig ofte.

Brug din hårklipper
Hvis du går efter en helt ny hår stil og stadig vil spare penge er det en god ide at besøge en professionel første gang. Køb herefter en hamrende god Oster hårklipper på Thordal.dk for at hjælpe dig med at opretholde det udseende, du ønsker. Sørg for at tage masser af billeder af dit nye look, så du har et billede, du kan basere din vedligeholdelse på. Forsøg at klip håret hver anden uge, så er den i vinkel.