Skal der være fest, så skal der være fest, som man som bekendt siger; og når festen skal foregå udendørs, er det nødvendigt med et telt, der kan begår sig ved både lettere hårdt vejr, holde på varmen om nødvendigt, men også skabe svalende temperaturer og gennemstrømning af luft, hvis teltet skal bruges under varmere himmelstrøg eller en dag i Danmark, hvor det er godt varmt.

Du kender sikkert de klassiske hvide telte, som også kaldes partytelte, der ofte bliver benyttet udenfor til alt fra receptioner, bryllupper, sommerfester, store grill-aftener med venner og naboer, konfirmationer, havefester, og listen kunne blive ved.

Og der er faktisk en grund til, at de her hvide telte er de mest benyttede af slagsen, og det vil vi forklare dig mere om i den her artikel, hvor vi også kommer med en anbefaling til, hvor du kan erhverve dig de forskellige partytelte i diverse udformninger med sine reservedele og monteringsanordninger dertil, om det så er til dit eget private brug, eller du som firma vil købe et partytelt eller flere.

Man kan få de her partytelte som helt lukkede i den forstand, at der ikke er semi-gennemsigtige/matterede områder, der er en gengivelser af flotte vinduesformer, som ellers kan være med til at give en fornemmelse af at være i en bygning, modvirke klaustrofobi og give lys, men som er gode til at holde en “lukket” udendørsfest, hvor uvedkommende ikke kan kigge ind, eller insekter bliver tiltrukket af eventuelt lys inden fra partyteltet om aftenen eller natten.

De her partytelte kan ligedes fås med større eller mindre af disse efterligninger af vinduespartier, der både kan være ornamenterede, enkle eller ligefrem fylde hele siden eller facaden på et telt.

Længden, bredde og højden på teltet kan også variere, så de kan passe til de anledninger, hvor man skal have mange eller få mennesker samlet i teltet, hvor der eventuelt skal være festlige indslag eller indtages mad.

Ved du så, hvorfor disse telte ofte er lavet i hvidt? Det er ikke en fælles sammensværgelse om en strømlinet produktion af partytelte, men faktisk en praktisk foranstaltning i den forstand, at den hvide farve – og denne forbindelse det hvide telt – er bedre til at afgive varme.

Hvis teltet var af en mørk farve eller ligefrem sort, ville omgivelserne både være mørke, og så ville der hurtigt blive varmt inde i teltet på bare en lidt varm dag, når man er mange mennesker samlet.

Og afslutningsvis som lovet: Hvor skal du købe disse partytelte, som beskrevet, og med diverse reservedele og anordninger til at sætte dem op og montere dem sammen?

Det gør du hos Zederkof.