Er du virksomhedens trivsels-ansvarlige, ved du sikkert alt om, hvorledes man gør arbejdspladsen behagelig og indbydende for medarbejderne i det daglige. Når man tilbringer mellem otte og ti timer i siddende stilling ved en arbejdsstation, hvilket de fleste kontornussere gør, har man brug for såvel motion som behandling af de ømme led og muskler.

Derfor har du sikkert allerede lavet en firma ordning med det lokale motions center eller en af de større fitness kæder, således at medarbejderne kan komme ud og motionere i deres fritid. Og måske er massage, fysioterapi, kiropraktik og lignende dækket ind af den sundheds aftale, som følger med virksomhedens pensionsordning.

Desværre er det ikke altid nok med en tur til fysioterapeut eller kiropraktor, når nakken først har sat sig fast, og lænden er helt stiv af spændinger. Det kan være nødvendigt med en forebyggende behandling på regulær basis, således at disse skader ikke opstår. Og derfor er det en rigtig god idé at installere en massagestol eller to i hver afdeling, således at medarbejderne får mulighed for at slappe af med en behagelig massage i deres pauser.

Massagestol bedst i test fra Iwao Massagestole

Hvis du kunne tænke dig at opleve, hvad en god massagestol kan gøre for dine medarbejdere, kan du tage et kig på udvalget af massagestole i fortrinlig kvalitet på iwao-massagestol.dk. Her finder du massagestole i prisklasser, som de fleste kan være med på – og i højeste standard.

De lækre massagestole fra Iwao Massagestole er fremstillet ud fra principper om ergonomi og slidstyrke, hvilket betyder, at de for det første har et hav af indstillingsmuligheder, for det andet kan tåle at blive brugt flere timer om dagen, uden at de mekaniske dele slides op.

Du kan se det store udvalg af massagestole i flere forskellige modeller og prisklasser fra Iwao Massagestole på iwao-massagestol.dk