Står du foran en forandring i din dagligdag med nyt hus og alt, der hører til? Så glæder du dig sikkert, og der er bestemt også meget at se frem til. Men det er ikke altid nemt at bestemme sig for indretningen – særligt ikke med to personer, der gerne vil blive hørt. Vi har derfor her samlet inspiration til, hvordan du kan indrette dit nye hjem.

Pendellamper til loftet

Når du skal flytte til nyt, kommer du helt sikkert til at installere loftslamper. De er store og meget bestemmende for, hvordan rummet føles at træde ind i. Med en loftlampe pendel over spisebordet får du nogle fantastiske linjer i hjemmet med disse lamper, der hænger så smukt ned fra loftet i en line.

Persiske tæpper

Hvis du ikke er til den kolde og skandinaviske stil, som mange benytter i deres hjem i dag, så kan du med persiske tæpper få utroligt personligt inventar, der samtidig varmer fusserne. Du kan på diverse brugtmarkeder finde disse tæpper, som normalt ellers går i meget høj kurs – i hvert fald hvis de er ægte. De koster mange tusinder kroner normalt nemlig.

Epoxy gulv

Har du ikke allerede har lagt gulv i din nye bolig, så kan du kraftigt overveje epoxy gulv som en løsning. Du får et utroligt praktisk gulv, som tilmed er meget nemt at rengøre. Og samtidig er det markant billigere end sildeparket, selvom det også kan være pænt. Tag fat i en autoriseret gulvmand for at få lagt epoxy gulv, da det kræver lidt teknisk snilde at installere.