Holder mor og far guldbryllup, eller er du af andre årsager inviteret til fest hjemme hos dem? Eller vil du bare gerne give dem en gave, selvom der ikke er nogen speciel anledning? Der er mange gode grunde til at forkæle mor og far lidt, og vi kommer her med, hvordan du kan gøre det uden nødvendigvis at sprænge budgettet.

Kend deres smag i porcelæn

Eller det er nok nærmere mors smag i porcelæn, fordi vi ved godt, at far ikke har så meget at skulle have sagt i den diskussion. Men en praktisk gave, som tilmed er let at finde, er stel og porcelæn, som passer ind i deres nuværende stil. Det kan eksempelvis være en Aluminia lysestage, som måske går rigtig godt til deres spisebord.

Lidt til ganen

Findes der en far, som ikke sætter pris på en god flaske rødvin eller et godt glas cognac? Det tror vi næppe, og derfor har du også en sikker vinder i en flaske et eller andet, som du køber. Det kan altid bruges, hvad end de selv vælger at drikke det, eller de gerne vil dele det med et par heldige udvalgte gæster.

Tag dem med ud at spise

Hele dit liv er du sikkert blevet forkælet af dine forældre, og de har altid betalt for dine besøg på restauranter og andre madsteder. Men nu skal det være omvendt, fordi du er blevet voksen og gerne vil gøre noget for dem for en gangs skyld. Find en lækker restaurant og nyd maden i selskab med de gamle hoveder.