Savner jeres firma et lidt mere sunder alternativ til slikket i snack-skuffen og de tomme kalorier i madpakkerne eller udvalget i kantinen?

Så vil det være en fordel på mange parametre at anskaffe jer en frugtordning med frugtkasser fra Frugtkurven.dk.

Du kan som firmaejer allerede nu forhøre dig hos Frugtkurven.dk for at få et uforpligtende tilbud på en sundt frugtkurv af forskellig art eller bede den madansvarlige i den virksomhed, du er tilknyttet, om at tage kontakt til Frugtkurven.dk.

Frugtkurven.dk har mange velassorterede og økologiske frugter, der bliver leveret i kasser og kan variere i størrelse efter, hvor mange ansatte I er, og hvor meget frugt I har behov for.

Den friske og sunde frugt bliver leveret til jeres firma, og det har vist sig for mange andre firmaer, at de har godt gavn af det sundere alternativ. Ikke alene er det sundt for kroppen af supplere måltiderne med frugt ved givne lejligheder, men det effektiviserer også medarbejderne, da de har en sund opbygget energi i sig fra frugterne.

For nu vi snakker om snacks, så er det – blandt mange andre ting – muligt at vælge andre ordninger og tilføjelser end de klassiske frugtkurve, der varierer i størrelse og sortiment. Man kan nemlig også tilvælge såkaldte “frugtsnacks”, der er, som navnet antyder, en mulighed for at gribe ud efter en hurtigere og ofte mindre proportioneret snack.
Det kan for eksempel være snackgulerødder, nøddemix eller vindruer, som er lettere at have med sig på farten eller spise i mindre portioner ved skrivebordet, end et æble eller en pære måske ville være.

Men lad os slutte af med ved de klassiske frugtkasser og slå fast, at der er tale om frisk frugt og årstidens frugt, som vil være fordelagtig at anskaffe sig ved alle firmaer, der har ambitioner om at styrke medarbejdernes motivation og helbred – og det gavner også firmaet på bundlinjen.