Sikkerhedssko – eller værnefodtøj, som er fælles betegnelsen for sko, støvler og sandaler med beskyttende egenskaber – er et must på arbejdspladser, hvor der er risiko for nedstyrtning, udskridning og andre faktorer, som kan medføre skader på personel. Dette gælder for eksempel bygge og anlægs branchen, industri og produktion, samt lager og distribution. Visse typer håndværks virksomhed er også inkluderet, for eksempel de, som er tilknyttet værksteder (mekaniker, tømrer, snedker mv.). Og hotel- og restaurations branchen kræver en særlig type sikkerhedssko, nemlig skridsikre sko, til sine medarbejdere, at de ikke falder på de glatte og fedtede gulve i køkkener og restaurations lokaler.

Find de rette sikkerhedssko til dine medarbejdere

Som arbejdsgiver i en af ovenfor nævnte brancher er det dit ansvar at sørge for, at dine medarbejdere er klædt ordentligt på til opgaven – og at de er behørigt beskyttet imod skader. Denne beskyttelse inkluderer sikkerhedssko, som du skal stille til rådighed for medarbejderne i arbejdstiden. Et godt bud på sikkerhedssko af høj og slidstærk kvalitet, er Brynje sikkerhedssko. Med sikkerhedssko fra Brynje, som fås med såvel tåværn som værnesål, antibakteriel inderforing og ekstra stødabsorbering i hæl og forfod, er dine medarbejdere godt hjulpet, uanset om de arbejder indendørs eller udendørs. Brynje sikkerhedssko er fremstillet i vandafvisende materiale, som er åndbart – det vil sige, at medarbejderen slipper for ømme, hævede og varme fødder.

Find Brynje sikkerhedssko samt sikkerhedssko fra mange andre brands hos Ølholm Safety

Ølholm Safety er blandt de førende leverandører af værnfodtøj til det danske arbejdsmarked. I den online shop på olholm.dk kan du finde et bredt udvalg af Brynje sikkerhedssko samt sikkerhedssko fra andre kendte brands så som Airtox, Cofra, Elten, Euro-dan, Grispot, Heckel, Lavoro, HKSDK, Noknok, Jalas, Puma, Oxypas, Sievi, Safety jogger, Uvex, Terra, Solid Gear, Sixton, Sanita, Sika, Sixton, Terra, Vismo. Se dem alle i webshoppen på olholm.dk