Hvis du har svært ved at finde et spisebord, der passer til dine behov, kan det være en god ide for dig, at du laver det selv. Det er med til at gøre, at du kan få præcis det udseende og det antal pladser, som du gerne vil have. For selvom møbeldesignerne er dygtige, kan de trods alt ikke se ind i dit hoved. Dermed kan de ikke vide, hvad det præcis er, som du gerne vil have. 

Vil du gerne have et råt udtryk, kan du vælge stål bordben til dit bord. De er holdbare og kan bruges i lang tid fremover. Du kan vælge en rustik bordplade i træ eller et andet materiale, der vil passe til. 

Hvis du vil have benene i nogle særlige mål, kan det være en god ide for dig, at du bestiller dem hos Helstand Smedje. De laver dem, så de passer præcis til de mål, som du har brug for. Det kan være, at du har brug for en særlig højde, for at bordet kan passe til de stole, som du har i forvejen. I det tilfælde vil det være en stor fordel for dig, at du får benene speciallavede. 

Udover selve højden på benene kan du også vælge mellem en lang række forskellige udseender på dem. De kan nemlig være lavet vidt forskelligt. Nogle er lavet, så de ligner et U, andre et V eller et X. Dermed kan du virkelig vælge lige præcis den form, der passer til dig. 

Når du bestiller hos Helstrand Smedje, får du benene leveret direkte til dit hjem. Det er med til at gøre, at du ikke behøver at tænke over, hvordan du skal hente dem. Det hele er klaret for dig. Det er derfor en kæmpe fordel for dig og endnu en grund til, at det er så rart at handle på nettet.