Det moderne skandinaviske hjem er utroligt stilrent, og det er bestemt ikke alle farver, som bare sådan lige passer ind. Det skal helst være nogenlunde minimalistisk og i grå, hvide og sorte nuancer, som helst ikke kommer fra langt væk fra disse grundbaser. Vi kommer her med bud på danske designs, som passer perfekt ind i det moderne danske hjem, som du bør investere i 2021.

Jo Hammerborg

Hvis navnet ikke umiddelbart får en klokke til at ringe, så bebrejder vi dig ikke. Om ikke andet har vi valgt at tage Jo Hamerborg med på listen, fordi de laver nogle rigtig flotte og tidløse lamper i et simpelt og rustikt design, som passer godt inde i den danske stil. Jo Hammerborg er ikke billigt, men det er bestemt en investering værd.

Kaj Bojesen

Kan du godt lide små hyggelige finurligheder i hjemmet, som kan sætte et personligt præ? Og må det gerne være noget andet end sterilt jern? Så er Kaj Bojesen et stykke dansk design, som med inspiration fra dyreverdenen virkelig kan give noget personlighed i hjemmet. Du kan finde både søde aber, zebraer, elefanter og hunde i forskellige størrelser, der passer ind på enhver hylde eller skrivebord.

Werner Panton

Werner Panton klinger ikke umiddelbart på noget dansk, men mange danskere har efterhånden erhvervet sig den såkaldte Flowerpot, som er en bordlampe, der kommer i simple farver. Den passer perfekt ind som et genkendeligt men alligevel anonymt stykke tilbehør i hjemmet. Du kan faktisk også få den som loftslampe, og vi anbefaler, at man går efter den i hvide eller grå farver. Husk at slukke lyset, når du går hjemmefra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *