Hvis man er seriøs omkring sin motorsport, stræber man altid efter at blive bedre for en dag at nå podiet og også forblive der. For den seriøse racerkører er det derfor helt essentielt at kunne registrere og måle sin performance. Dette er muligt med professionelt tidtagningsudstyr fra den hollandske virksomhed MyLaps, der også bliver brugt i de helt store, kendte løb og serier som Le Mans, NASCAR og MotoGP.

MyLaps har udviklet en såkaldt transponder, der automatisk kan registrere dine vigtige data som start- og sluttidspunkter, rundetider og mere, når den sidder på dit køretøj. Disse data er netop vigtige for dig, da de giver dig en bedre forståelse af din performance. Dette betyder, at du tydeligt kan se, hvor og hvordan du kan forbedre dig fremover. Du kan dermed træne mere fokuseret og målrettet, da dine tal hjælper dig med at planlægge dine næste skridt i forbindelse med træningen.

Med den tilhørende app Speedhive kan du lynhurtigt synkronisere dine data via Bluetooth. Dette giver dig et overblik over dine data, så du hurtigt kan tilgå dem, uanset hvor du befinder dig. Dertil kan du blandt andet dele og sammenligne dine data med mange andre racerkørere i hele verden. Med denne funktion kan du derfor også analysere de hurtigste tider på specifikke baner, så du kan lære af, hvordan de bedste racerkørere gør for at opnå de gode resultater.

Du finder din nye transponder fra MyLaps hos Motorsportshop.dk. Her får du også det første års abonnement hos Speedhive med i prisen. Er du i tvivl om, hvilken model der passer bedst til dine behov, kan du altid kontakte Motorsportshop, der med kort svartid står til rådighed og er klar til at hjælpe dig på telefonen, via e-mail og i deres fysiske butik i Årslev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *