OXD er en sportsserie helt specielt udviklet til sportsudøvere. Det er en sportsserie, som er specifiktdesignet til at hjælpe atleter med at opnå de bedste resultater inden for deres sport. Atleter har megetat tænke på med at nå til tops inden for deres sport, og de sætter al deres energi og tid af til det. Derforer det ekstra vigtigt at de ikke bliver skadet, så de er nødt til at have lange perioder med pauser. Her kanOXD serien hjælpe sportsudøverne. OXD hjælper med at holde skaderne for døren, og med at reduceredem hvis de først er opstået.

En beskyttende serie af produkter

I OXD produktserien kan blandt andet findes en intens varmecreme, som er optimal til at opvarme ogklargøre muskler, så der kan undgås skader i forbindelse med sportsudøvelse. Det er fysisk krævende atvære topatlet, og OXD serien kan være med til at hjælpe dem godt på vej mod deres vej til toppen. IOXD serien finder man også en massagecreme, hudbeskyttende vaseline og massageolie. Tilsammenudgør disse produkter et arsenal af forebyggelse og beskyttelse, som er helt essentiel når man dyrkersport på et højt plan.

Varme anbefalinger fra topatleter

OXD serien får de varmeste anbefalinger fra de atleter, som bruger dem i deres hverdag. OXDprodukterne er med til at de kan yde deres bedste, og er med til at sørge for at de får færre skader, ogat dem de får har en hurtigere helingstid. Det er en optimal behandling af kroppens med udsatteområder, som er under ekstra pres når man er topatlet.Kontakt os for mere informationHar du spørgsmål til vores OXD produkter, så er du meget velkommen til at kontakte vores dygtigemedarbejdere, som kan assistere dig med dit køb, så du kan være på toppen i din sport.