I en hobbyforretning kan du for alvor udfolde dine kreative evner og få dine projekter ud i verden. Hos BB Hobby har vi alt, hvad dit skabende kreative hjerte kan begære. Om du elsker at lave hjemmelavede fødselsdagskort, fine små æsker eller nyder at dokumentere dit liv igennem scrapbooking, så har vi det hele til dig.

Slip kreativiteten løs

I vores sortiment finder du blandt andet karton i alverdens farver, samt kvalitetstuscher, som du kan få glæde af i lang tid fremover. Du finder også glitter og glansbilleder, samt alt til at lave smukke bordkort til bryllup eller den runde fødselsdag. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke herlige kreationer du kan skabe med produkter fra BB Hobby.

Besøg os i vores hyggelige butik

I Aarhus V finder du BB Hobby, hvis du ønsker at komme forbi og få syn for sagen, inden du køber. Vi er altid klar til at hjælpe dig i gang med dit projekt og giver dig den bedste vejledning. Ejeren er Birgit Bech, som er specialist i kort og Pergamano og autoriseret Pergamano lærer. Du er altså garanteret professionel hjælp og vejledning, når du kontakter BB Hobby.

Gå på opdagelse i vores sortiment

Tag endelig et kig i vores brede sortiment og bliv inspireret til dit næste projekt. Om du søger produkter, der kan skabe en stilren og moderne stemning eller om du søger noget mere farverigt, måske til børnefødselsdagen, så er det at finde her. Du kan kigge i ro og mag hjemmefra eller komme forbi i butikken og få syn for sagen. Lige meget hvad, så kan du være sikker på at med produkter fra BB Hobby, får du den bedst mulige start med dit kreative projekt.