Juuce er en hårplejeserie, som består af produkter i høj kvalitet, der efterlader dit hår sundt og glansfuldt. Juuce produkter er udviklet i samarbejde med prisvindende frisører, så du kan trygt putte vores produkter i dit hår og vide, at du opnår fantastiske resultater. Har du blond hår og vil du gerne passe ekstra godt på det, så er vores shampoo til blond hår helt eminent til at holde de gyldne lokker ved lige.

Hårprodukter i sæt

Hos Juuce har vi gjort det nemt for dig og samlet vores produkter i sæt. Derfor kan du altså købe både shampoo og conditioner til dit blonde hår i et sæt og det til en god pris. Du kan også finde sæt som indeholder vores lækre leave-in conditioner, hvis du ønsker ekstra luksus til dit hår. Vores shampoo findes i både 450 og 1000 ml alt efter, hvad dit behov er.

Fri for skadelige stoffer

Juuce produkter er fri for parabener og sulfater, hvilket er stoffer, der kan nedbryde dit hår og gøre det sårbart over for omverdenens strabadser mod håret. Da Juuce er fri for disse to ting og samtidig indeholder masser af naturlige ingredienser såsom olier og papayaekstrakt, så kan du være sikker på, at dit hår får den bedste behandling med shampoo og conditioner fra Juuce.

Find din shampoo allerede i dag

Tag et kig på vores udvalg af shampoo til blond hår og find det sæt eller den størrelse shampoo, som passer til lige præcis dig. Alle fortjener et stærkt og sundt hår, og din rejse starter med Juuce shampoo til blond hår. Har du spørgsmål eller andre henvendelser, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.