Nøglebokse er stærke mekaniske metalkasser, hvor du sikkert kan gemme nøglerne til dit hjem. Den er installeret i mursten eller beton på ydersiden af ​​din ejendom, og dine nøgler er tilgængelige med en kombinationskode.

Kombinationskoden må kun være dig bekendt for dig og dem der gerne må have adgang til din ejendom. Det gør det muligt at hente din dørnøgle, så dine kære kan komme ind til dig hurtigt i en nødsituation. Det ka varmt anbefales at få en nøgleboks, der er godkendt.

Nøglebokse er kun sikret, hvis den er korrekt monteret.

Du bør følge producentens anvisninger nøjagtigt for at sikre, at din nøgleboks monteres forsvarligt på en solid overflade som mursten eller beton ved brug af godkendte beslag.

Bedste stede at placere en nøgleboks

Nøglebokse bør være skjult for at reducere risikoen for, at ejendommen bliver målrettet af tyveri. Du bør spørge dig selv om den:

Kan ses fra vejen

Er i øjenhøjde

Er let at identificere som en nøgleboks

Er nær døren

Hvis dit svar er “ja” til nogen af ​​disse, bør du overveje at flytte nøgleboksen et andet sted. Den skal monteres i en position hvor:

Den ikke kan ses af forbipasserende – for eksempel kan det være skjult af en vindueskasse, postkasse, afløbsrør eller planter

Enhver der kommer i nærheden af nøgleboksen, er tydelig

Husk at nøglebokse indeholder nøglerne til dit hjem

Ændring af koden til din nøgleboks

Det anbefales at du regelmæssigt ændrer koden til din nøgleboks. Alle nøglebokse leveres uden en kode, og du skal selv indstille koden. Det er lige så let at ændre koden som det er at indstille den for første gang. Koden kan ændres så mange gange som du ønsker – kontakt producenten, hvis du har brug for hjælp.

Du kan få mange forskellige typer nøglebokse, både digitale og andre hvor du manuelt skal bruge koden. Spørg din forhandler hvilken nøgleboks der passer bedst til din behov.