Masser af studier har vist, at sundhed og energi hænger sammen. Når man spiser sundere, får man simpelthen mere overskud til at være produktiv. Derfor har efterhånden mange firmaer frugtordninger, der gør det let for medarbejderne at få lidt ekstra energi i hverdagen. Firma-frugt.dk tilbyder nem, daglig levering af lækker, frisk firmafrugt til dig og dine kolleger.

Firma-frugt.dk er en del af Frugtkurven.dk og er kendt for at levere kvalitet, friskhed og fantastisk service. Virksomheden leverer frugt til virksomheder i hele København og omegn, så du og dine kolleger ikke behøver at slæbe frugt med i plastikposer eller indgå i besværlige skifteordninger, hvor nogle altid glemmer, at det er deres tur til at have frugten med. Med en ordning fra Firma-frugt.dk behøver I ikke løfte en finger. I skal bare koncentrere jer om arbejdet, så leverer Firma-frugt.dk den friske frugt, så I får lidt mere sundhed og energi i hverdagen.

Skifter med årstiderne

Du kender nok den skuffende følelse af et melet æble, eller den sure smag af en umoden appelsin. Frugt smager allerbedst, når det er den rigtige årstid for det, og derfor skifter Firma-frugt.dk den daglige frugtkurv i takt med årstiderne. Det betyder også, at der er en naturlig variation i den frugt, I får i jeres dagligdag, hvilket både er sundt og lækkert.

Firma-frugt.dk tilbyder desuden en del forskellige ordninger, så I kan få netop det, der passer til jeres arbejdsplads. Det gælder uanset om I ønsker et stort udvalg, eller om I er tilfredse med en lidt mindre varieret, men mere økonomisk løsning. Samtidig findes alle pakkerne i forskellige størrelser, så I kan tilpasse til antallet af medarbejdere. Der er selvfølgelig både mulighed for at vælge konventionel og økologisk frugt.

Vil du vide mere? Læs mere på Firma-frugt.dk og brug deres kontaktformular for at få et godt tilbud på frugt til din virksomhed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *