Leder du efter nyt udstyr til virksomhedens kontor? Eller til at sælge i din butik? Lad Globifix.com blive din næste handelspartner. Her finder du et kæmpestort udvalg af kontorudstyr i god kvalitet til gode priser. Samtidig tilbyder Globifix.com en flot mængderabat på rigtig mange af deres varer, hvis du handler stort ind. Det betaler sig!

Kontorartikler bliver brugt hver eneste dag på arbejde, og kuglepenne og tuscher, der tørrer ud med det samme, eller klipsemaskiner, der ikke virker ordentligt, bliver hurtigt til små, unødvendige hverdagsirritationer. Samtidig kender de fleste sikkert også til, at kontorudstyr let væk i en travl hverdag. Derfor er det ikke noget, man har lyst til at kaste en formue efter. Når du køber dit kontorudstyr på Globifix.com, får du kvalitet til en god pris. Produkterne vil uden tvivl tilfredsstille dine kollegers eller dine kunders behov for ordentligt udstyr til arbejdet, uden at det koster det hvide ud af øjnene.

Fantastisk kundeservice

Globifix.com har ambitioner om at være en god samarbejdspartner i din handelsproces. Deres ønske og mål er, at du som kunde har lyst til at vende tilbage, når du først har handlet hos dem en enkelt gang. Derfor arbejder de med fire seriøse værdier:

  • Seriøs forretning.
  • Seriøs service.
  • Seriøs handel.
  • Seriøs sjovt.

Og det er ikke tomme ord. Globifix.com har fået fem ud af fem stjerner fra deres kunder, fordi de leverer på det, de står for. Virksomheden tilbyder hurtig levering på typisk bare 1-2 hverdage i hele Danmarkog giver gratis fragt ved ordrer på over 999 kr. ekskl. moms. Virksomheden er desuden e-mærkecertificeret, så du kan handle i komplet tryghed 24 timer i døgnet.

Så tøv ikke! Hop ind på Globifix.com for at se deres store udvalg, eller kontakt en medarbejder på telefon: 6177 7675 eller e-mail: info@globifix.com for at høre mere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *