Leder du efter den helt perfekte julefrokost- eller nyårskjole? Måske børnene trænger til en opgradering i gaderoben? Eller måske det er lidt nyt til hjemmet, du mangler? Hvad det er til dig selv, børnene eller lidt lækkert interiør, så kan du roligt hoppe ind på Husetnord.dk for at lade dig inspirere til dit næste køb.

Klikker du dig ind på hjemmesiden, vil du blive mødt af et hav af lækre mode- og interirørfund. Hos Huset Nord er de nemlig forhandlere af mærker som Rue de Femme, Ilse Jacobsen, Soulmate for blot at nævne et par. Du kan med andre ord formentlig ikke undgå at få lyst til at tilføje til indkøbskurven. Af mærker til børn har de blandt Hust & Claire, Bisgaard og FUB, mens de til hjemmet har et udvalg af produkter fra natur- og miljøvenlige Meraki såvel som fra Skandinavisk med deres æstetiske duftpinde og andre skønne varer. Så hvad end det skal dufte godt i stuen eller på badeværelset, er der rig mulighed for den rigtige duft. Og når det kommer til sko, er det også det perfekte sted at kigge forbi. Blandt lækre mærker kan nævnes det skandinaviske skobrand, Woden, som designer skønne, bæredygtige sneakers såvel som stilfulde støvler og gummistøvler.

Alle de lækre mærker er valgt til dig, der går op i detaljen og ikke mindst kvalitet hele vejen rundt. Derfor skal du endeligt hoppe ind på siden – hvis ikke for at købe noget, så for at lade dig inspirere at Huset Nords charmerende univers. Med andre ord: Ligegyldigt om du er på udkig efter at forkæle dig selv, eller nogle du holder af, så har de gjort det nemt for dig ved at liste lækre varer op hos Huset Nord.

Du kan vælge at shoppe på deres webshop nemt og hurtigt, hvor du får fri fragt ved køb for over 399 kroner, ligesom at du altid gratis kan få ombyttet dine varer. Er du mere til fysisk shopping, kan du dog også tage forbi butikken, som er beliggende på Middelgade 5-7 i Randers, hvor butikken med glæde vil hjælpe dig med det, du måtte være på udkig efter. Tøv heller ikke med at føg Huset nord på Instagram for at blive inspireret og opdateret på de nyeste styles fra Rue de Femme, Bisgaard, Meraki såvel som alle de andre fine mærker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *