Hos Ventshop.dk er vi eksperter i ventilation, og vores store udvalg af ventilationsløsninger byder blandt meget andet på et bredt sortiment af punktsugearme. Vores udvalg er fleksibelt, og vi tilbyder både punktsugearme, som kan monteres i loftet, på væggen og på bordet, hvilket giver dig mulighed for at vælge den løsning, som passer bedst til dine og dine eventuelle medarbejderes behov. Hvis du har brug for en ekstra mobil løsning, har vi også punktsugearme, der ikke er stationære og dermed ikke skal monteres, men tværtimod nemt og hurtigt kan transporteres fra A til B. Vi tilbyder alle disse forskellige modeller, fordi vi ved, behov og krav varierer, og fordi vi vil gøre vores ypperste for at tilfredsstille alle. Derfor indkøber vi udelukkende ventilationsprodukter fra førende producenter, hvis kvalitet placerer dem blandt de bedste på markedet. Det gælder eksempelvis produkter fra mærker såsom Fumex, Geovent, Gram og Parlock, som vi er landets førende leverandør af.

Giv dine medarbejdere et sundt arbejdsklima

Der er mange veje til et bedre og sundere indeklima, men den bedste og mest effektive er ventilation. På arbejdspladser såsom laboratorier, maskinfabrikker, hospitaler og frisørsaloner udsættes medarbejderne dagligt for forurenet luft, som kan være særdeles farligt ved indånding. Det gælder eksempelvis svejserøg, gasser, olietåge og giftige dampe. Indånding af denne form for forurenet luft kan have alvorlige helbredsmæssige konsekvenser for dig og dine medarbejdere, men kan undgås helt med den rigtige udsugning. En punktsugearm giver dig mulighed for kraftig udsugning på et afgrænset område, som du selv bestemmer. Har du brug for udsugning på et større område, bør du snarere tage et kig på vores store udvalg af industriventilation.

Funktionelle punktsugearme til fordelagtige priser på Ventshop.dk

Vores punktsugearme er nemme og komfortable at håndtere, da mekanikken bag dem samt deres udformning er fremstillet med særligt hensyn til de færdige produkters brugervenlighed. På Ventshop.dk finder du punktsugearme i mange forskellige prisklasser, og du kan købe dig til et bedre arbejdsklima for helt ned til omkring 1500 kroner. Hvis du ikke er sikker på, hvilken punktsugearm eller ventilationsløsning i det hele taget, du skal vælge, så fortvivl ikke. Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen, og vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål på telefon +45 44 66 17 77 og mail info@ventshop.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *