Er du på udkig efter kvalificerede forhandlere af brugt B&O, kan det være en idé at tage et kig på de udbydere, der har været på markedet i mange årtier. Her er du nemlig sikret ekspertise og professionel rådgivning til det yderste. Én af de førende på markedet indenfor brugt B&O er Bremdal Radio, der tilbyder toptunede produkter fra alle B&O’s lanceringer og kollektioner gennem tiden. Beliggende meget tæt på B&O’s hjemby, sættes Bremdal på mange måder lig med B&O’s skarpeste eksperter – netop på grund af den ikoniske forhandler, der har eksisteret siden 1978.

Specialister med øje for håndværket

Bremdal Radio tilbyder brugte B&O produkter i højeste kvalitet. Her er der virkelig tale om specialister, der har øje for det gode håndværk. Udover rådgivere, der ved alt om B&O’s produkter, benytter Bremdal Radio sig udelukkende af professionelle reparatører, der har udbredt viden om reparation og optimering af gamle B&O produkter. Det vil med andre ord sige, at du roligt kan investere i et B&O anlæg eller en pladespiller fra 70’erne, der stadig virker helt optimalt i dag. Vi ser retrodesign overalt i indretningsbilledet, og derfor vil du på samme tid kunne følge med tidens trends ved at have et originalt B&O produkt stående fremme i stuen.

Få B&O til den laveste pris

Som en del af expert-kæden tilbyder Bremdal Radio som noget helt unikt at prismatche produkter til den laveste markedspris. Dette gælder dog udelukkende for nye produkter, da prissætningen på brugte B&O produkter tager udgangspunkt i en individuel vurdering. Finder du et nyt B&O produkt til en bedre pris hos en anden forhandler, vil Bremdal Radio sørge for at prismatche. På samme tid får du naturligvis den professionelle rådgivning, der er særligt unik for Bremdal Radio – takket være forhandlerens erfarne specialister indenfor netop B&O.