Vi alle kende ham, som har alt og aldrig ønsker sig noget til sin fødselsdag. Det kan føles som en umulig opgave, at skulle ud og købe en gave til ham. Men frygt ej. Her får du nemlig fire gaveideer til ham, der har alt. Gaverne er i meget forskellig prisleje, så der er noget til ethvert budget.

Den til fødderne

Selvom de fleste mænd ikke vil være ved det, så fryser de altså også fødderne indimellem. Og der findes næsten ikke noget værre. Derfor vil en perfekt gave være et par flotte haflinger sutsko. Skoene er både stilfulde i et lækkert materiale, som gør dem behagelige at have på.

Den til skægget
Hvis han går op i sit skæg, så vil han sætte pris på at få noget lækkert pleje til skægget. Det kan både være i form af en creme, en olie eller måske en voks. Vælg gerne en med en god duft, så han næsten ikke kan lade være med at tage den i brug.

Den til oplevelseskartoteket

Er han vild med action? Eller måske mad og vin? Så giv ham et oplevelse, som han aldrig vil glemme med et oplevelsesgavekort. Du skal selvfølgelig sørger for, at have planlagt en dato, hvor du også kan komme med, så han ikke skal til at finde en, som kan komme med.

Den til lommen

De fleste mænd render rundt men en slidt pung, som snildt kunne bruge en udskiftning. Det vil derfor være oplagt, at give ham en flot ny pung i noget flot læder. Det vil han sikkert sætte stor pris på. Hvis han kun bruger kort, så kan en kortholder være en ide.