I Danmark har vi en stolt tradition for at være medlem af foreninger, og i store dele af verden er vi faktisk kendt for vores foreningsliv. Mange børn starter i sportsklubber i den by, de bor i, det kan f.eks. være håndbold, fodbold, badminton, ridning eller svømning.

Fællesskabet er noget af det bedste ved at være en del af en forening. Voksne og børn får stor gavn af hinanden, man får masser af motion og nogle gange venner for livet. Derfor er det superfedt at være en del af en klub, uanset om det er en sportsklub, strikkeklub, dykkerklub eller bogklub.

Hvis du har svært ved at komme afsted selv

Når man bliver lidt ældre, kan det være svært at finde tid, overskud og motivation til at komme ud at løbe eller ned i fitnesscentret. Derfor ender det for mange med at blive en sur pligt, som bare skal overstås, ellers fosser pengene ud på dyre fitnessabonnementer, som vi aldrig bruger.

En god måde at komme afsted på, er ved at melde sig ind i en klub, hvor man gør tingene sammen på bestemte tidspunkter. Det kan f.eks. være ret kedeligt at løbe alene, men hvis du melder dig ind i en løbeklub, så er det langt nemmere at komme afsted. Du kan selv vælge det niveau, du gerne vil løbe på, og så løber du sammen med en masse andre. Ligeledes er det typisk fastsat til nogle bestemte dage, f.eks. tirsdag og torsdag kl. 19.30. På den måde ved du præcis, hvornår du skal sætte tid af. Du kan let skrive det i kalenderen og planlægge efter det.

Klubber kan også være gode for alle, børn som voksne, der føler sig ensomme, fordi det giver et rigtig sundt og stærkt fællesskab.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *