Hvis du er typen, der hader kedelige sko og elsker at sætte liv og spræl på hverdagen igennem dit fodtøj, så er Lola Ramona sko lige sagen for dig. Udover at være et ekstremt kreativt og smukt mærke indenfor fodtøj, så er Lola Ramona sko også designet med ergonomi i fokus. Med en Lola Ramona sko bliver du altså let på tå både igennem dets design og ergonomi.

En sko til alle lejligheder

Lola Ramona sko er et mærke, som især beskæftiger sig med at lave smukke højhælede sko i en mellem højde. Det betyder altså, at du kan komme en smule op i højderne, men stadig stå stærkt og sikkert og passe på din fod. Du finder de finurlige og flotte højhælede i en lang række designs, så som med striber eller med farverige prikker. Skoene bliver både blikfang og kan helt klart være et samtaleemne til festen eller på kontoret. Lola Ramona laver også farverige sneakers til dig, som ønsker at være lidt mere jordnær. Lola Ramona er bestemt sko til dig, som elsker at sætte lidt fut i hverdagen.

Ergonomi i topklasse

Noget af det mest unikke ved Lola Ramona sko er at de er designet med øje for at støtte din fod. Materialet smyger sig omkring din hæl og giver god støtte sammen med en korte og robuste hæl. Disse sko holder din fod godt på plads, så du kan leve dit liv som før, nu bare i smukke højhælede.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller andre henvendelser til vores produkter, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.