Når corona engang har lagt sig for alvor, kan du igen begynde at gå i byen, som det passer dig. Eller det satser vi i hvert fald på. Vi har tyvstartet lidt og fundet 3 tips til dig, der gerne vil gøre noget ekstra ud af dig selv til den store opstart.

Find den perfekte neglelak

Neglelak betyder meget mere, end man lige går og tror. Selvom det jo bare er negle, er det ofte dem, der sætter prikken over i’et på dit outfit, og de vil hele tiden være synlige uanset vinkel. Derfor er det ekstra vigtigt, at du gør noget ud af dem. Det kan desuden også være hyggeligt at sidde et par timer inden festen og lægge neglelak med veninderne, inden det hele går løs. Der findes flere steder på nettet, hvor du kan finde alt, hvad dit hjerte begærer inden for neglelak.

Vælg de rigtige øreringe

Vil du have total opmærksomhed, eller vil du gerne være mere neutral i det, når du går i byen? Det er dine øreringe med til at bestemme. Hvis du har valgt noget storslået tøj og har sat håret op, kan du sagtens bære nogle store øreringe til at matche outfittet. De fleste aftener vil vi dog nok anbefale noget mere afdæmpet.

To heel or not to heel?

Høje hæle er altid et stort spørgsmålstegn. De er skide upraktiske, men omvendt kan de også bare færdiggøre dit outfit. Tommelfingerreglen er, at du kan bære høje hæle, hvis du har kjole på – men ellers behøves du ikke udfordre din motorik så meget, som hæle nu engang kræver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *