Det er vigtigt for dyrenes ve og vel, at deres helbred er i tiptop stand, og her gælder det også, at de har nok med energi. Som regel kan dyrenes krop selv generere nok energi, så længe de får det rette foder og får nok af det, men hvis dyret skal transporteres eller bliver udsat for andet, der kan virke drænende, så ædes deres naturlige energidepoter nemt op.

Vigosine er et naturligt kosttilskud, der kan bruges til en lang række dyr såsom grise, køer, heste og også mindre dyr som for eksempel hunde, katte, høns og andre fjerkræ. Tilskuddet virker ved hurtigt at tilføre ekstra energi til dyrene.

Det bruges typisk efter, at dyret har været udsat for en begivenhed, der har drænet dens naturlige energidepoter i kroppen. Det kan for eksempel være efter en længere transport, et sygdomsforløb eller i forbindelse med et dyrskue eller stævne.

Foder og dyrets egne naturlige energidepoter i kroppen er nemlig ikke altid nok til at give dyret den energi, det har brug for, her kan et tilskud i foderet, såsom vigosine, hjælpe med at give et ekstra boost. Den hurtigvirkende effekt af vigosine betyder, at tilskuddet effektivt får rettet op på dyrets energimangel.

Dosering og fremgangsmåde

Vigosine er et såkaldt diætetisk fodertilskud, hvilket vil sige et tilskud, som dyret får gennem dets foder eller anden diæt.

Vigosine virker blandt andet ved de provitaminer, det indeholder. Provitaminer bliver omdannet til vitaminer af dyrets krop, når den har indtaget det. Den type af provitaminer, der findes i vigosine, hjælper dyrets krop med at genopbygge muskler og hjælper samtidig kroppen med at omdanne kroppens fedt til energi. En proces der naturligt sker, men som vigosine hjælper med at fremme.

Det er et flydende produkt og skal derfor blandes i sammen med dyrets foder. Ved fjerkræ blandes tilskuddet typisk i deres drikkevand. Tilskuddet er også sikkert at bruge til dyreunger såsom føl, kalve, lam og kid.

Den rette dosering afhænger af typen af dyr og dets størrelse. Det er derfor vigtigt at sætte sig ind i de forskellige doseringer, inden man begynder at give dyrene tilskuddet i deres foder.

Information om doseringen vil typisk stå i produktbladet, som derfor bør læses grundigt. Den vil indeholde vigtig information om den rette dosering samt instruktioner i, hvordan tilskuddet skal blandes med dyrets foder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *