Categories: Fritid & hobby

Staldinventar.dk

I over 30 år, har det midtjyske firma Staldinventar.dk produceret staldinventar af højeste kvalitet til stalde i hele Danmark. De blev grundlagt i 1980 og blev de første år drevet som almindelig smedeforretning. I dag leverer de en bred vifte af staldinventar, her i blandt hestebokse, inventar til din kostald, staldvinduer, porte- og stalddøre og konventionelt driftstilbehør.

Gennem deres tid på markedet, har Staldinventar erhvervet sig en stor portion erfaring, hvilket betyder at de den dag i dag har en, stadig voksende, forståelse for, hvilke løsninger der er de bedste og velvirkende i stalde rundt omkring i Danmark. I dag kan de også pryde sig med deres avancerede 3D tegneprogrammer med hvilke de udvikler deres staldinventar. Produktionen foregår på nogle af tidens mest avancerede robotter. På den måde arbejder du sammen med en topmoderne forhandler, der har helt styr på de nye ting der bevæger sig indenfor branchens muligheder og redskaber, men også en forhandler der værdsætter det gode håndværk.

Det betyder at de kan være yderst konkurrencedygtige på pris og kvalitet og at du får produkter produceret nationalt i allerhøjeste kvalitet. Alle deres produkter er nemlig designet og fabrikeret i Danmark.

På deres hjemmeside kan du få indblik i deres store udvalg og også her skinner deres passion for deres fag tydeligt igennem. De ses klart, på både hjemmesiden og deres produktfotos, at de lægger en stor ære i at tilbyde mangfoldige produkter, der varierer lige fra de helt eksklusive artikler til stalden, til almindeligt staldinventar som høhække, fodervogne og vandforsyninger.

Ydermere, har de altid fokus på din oplevelse, for kun på den måde kan de sikre den bedst mulige oplevelse og det bedst mulige resultat.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere, kan du nemt kontakte Staldinventar på mail: info@staldinventar.dk eller telefon: +45 97 12 73 94

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Få styr på parykken hos Toftild i Ålborg

Hos Toftild i Ålborg får du altid en professionel behandling. Vi har i flere år…

2 år ago

Hvordan bruger jeg kulfiber plader?

En kulfiberplader fås i forskellige tykkelser og vævninger alt efter hvad du skal bruge din…

2 år ago

Sådan laver du din egen ridebane

Hvis du er passioneret omkring ridning og heste, så har du måske en drøm om…

2 år ago

3 fantastiske grunde til at blive ufaglært vikar

Hvis fleksibilitet, frihed og medbestemmelse er kvaliteter som tiltaler dig ved et arbejde, så kan…

2 år ago

Få mere sikkerhed med den rette storage til din virksomhed

Når du driver en virksomhed, har du masser af følsomt data, der kommer gennem dine…

2 år ago

Sådan løfter en enkelt mand et vindue

Vinduer er tunge – virkelig tunge. Alligevel er det muligt for en enkelt mand at…

2 år ago