I over 30 år, har det midtjyske firma Staldinventar.dk produceret staldinventar af højeste kvalitet til stalde i hele Danmark. De blev grundlagt i 1980 og blev de første år drevet som almindelig smedeforretning. I dag leverer de en bred vifte af staldinventar, her i blandt hestebokse, inventar til din kostald, staldvinduer, porte- og stalddøre og konventionelt driftstilbehør.

Gennem deres tid på markedet, har Staldinventar erhvervet sig en stor portion erfaring, hvilket betyder at de den dag i dag har en, stadig voksende, forståelse for, hvilke løsninger der er de bedste og velvirkende i stalde rundt omkring i Danmark. I dag kan de også pryde sig med deres avancerede 3D tegneprogrammer med hvilke de udvikler deres staldinventar. Produktionen foregår på nogle af tidens mest avancerede robotter. På den måde arbejder du sammen med en topmoderne forhandler, der har helt styr på de nye ting der bevæger sig indenfor branchens muligheder og redskaber, men også en forhandler der værdsætter det gode håndværk.

Det betyder at de kan være yderst konkurrencedygtige på pris og kvalitet og at du får produkter produceret nationalt i allerhøjeste kvalitet. Alle deres produkter er nemlig designet og fabrikeret i Danmark.

På deres hjemmeside kan du få indblik i deres store udvalg og også her skinner deres passion for deres fag tydeligt igennem. De ses klart, på både hjemmesiden og deres produktfotos, at de lægger en stor ære i at tilbyde mangfoldige produkter, der varierer lige fra de helt eksklusive artikler til stalden, til almindeligt staldinventar som høhække, fodervogne og vandforsyninger.

Ydermere, har de altid fokus på din oplevelse, for kun på den måde kan de sikre den bedst mulige oplevelse og det bedst mulige resultat.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere, kan du nemt kontakte Staldinventar på mail: info@staldinventar.dk eller telefon: +45 97 12 73 94

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *