Et trægulv kræver megen – og grundig – pleje. Er du i besiddelse af en bolig med mange kvadratmeter trægulv, ved du sikkert præcist, hvor mange timer der skal sættes af til vask og pleje af trægulv hver eneste uge. Og selv om et smukt og godt vedligeholdt trægulv er rigtig kønt at kigge på, er det ikke sikkert, at man har den nødvendige tid eller tilstrækkeligt med overskud til at vedligeholde sit trægulv i det omfang, det fortjener. Og der er få ting så triste og livløse at se på, som et slidt og misligeholdt trægulv.

Epoxy gulve er nemme at rengøre og ridser ikke

Hvis du er træt af at være en slave af dit gulv – og ville du egentlig hellere bruge din sparsomme fritid på andet end at vedligeholde dit trægulv – kunne du overveje at skifte hele, eller dele af dit gulv ud med et slidstærkt og modstandsdygtig epoxy gulv. Med et epoxy gulv slipper du for den trælse indsæbning og grundige rengøring – og du slipper i særdeleshed for ridser og skrammer fra sko, møbler, kæledyrenes kløer og børnenes legetøj. Et epoxy gulv suger ikke væske til sig, så du behøver ikke at bekymre dig om grimme skjolder og skæmmende, misfarvede pletter i dit gulv.

Epoxy gulve er generelt meget nemme at gøre rene, og kræver ikke nogen special sæbe. Spildte væsker tørres nemt op med en fugtig klud – og har du behøv for at desinficere gulvet med skrappere midler, for eksempel i køkken, badeværelse eller børneværelse, kan et epoxy gulv sagtens tåle alskens rengøringsmidler. Epoxy gulve er således en langt mere hygiejnisk, robust og rengørings venlig løsning til de rum, hvor der er megen trafik, eller hvor der ofte skal gøres rent.

Du kan se et stort udvalg af eksempler på flotte og slidstærke epoxy gulve og polyurethan gulve hos Vestbjergepoxygulve.dk