Tølløse Efterskole er en mangfoldig efterskole i centrum af Sjælland. Hos os er der højt til loftet og plads til alle, og vi vægter alles ligeværdige deltagelse i og adgang til fællesskabet højt. Derfor pålægger vi alle dem, der har deres daglige gang på skolen, et ansvar for at gøre skolen til et sted, som er rart at være for alle.

Musik, sport eller dans og teater?

På Tølløse Privat- og Efterskole tilbyder vi tre forskellige linjer og desuden et væld af valgfag. På sportslinjen har vi ingen krav om, at du skal være særligt god til en bestemt sport, men blot at du er i god fysisk form og har ja-hatten på. Under dit ophold vil du have fire hovedforløb: Fodbold, basket, volley og håndbold. På danse- og teaterlinjen forventer vi, at du ikke er bleg for at stå på en scene, og på musiklinjen omfavner vi alle niveauer, uanset om du aldrig har spillet et instrument før.

Er du klar til det bedste år i dit liv?

Det er en kliché, vi ved det godt, men ikke desto mindre er det sådan, størstedelen af vores tidligere elever beskriver deres ophold hos os. Når juni kommer, og store grædedag presser sig på, vil du helt sikkert være af samme overbevisning. Hvis du har mod på en enkelt tårevædet dag målt op mod et år, hvor du møder venner for livet, får flyttet dine grænser og udvikler dig både personligt og fagligt, så er du klar til et år på Tølløse Efterskole. Du kan lære mere om vores sted på Tpoe.dk eller ved at ringe til os på telefon +45 59 19 41 00 eller sende en mail til tpoe@tpoe.dk. I samme omgang kan du også aftale et tidspunkt, hvor du kan komme og besøge os, så du på nært hold kan vurdere, om vores efterskole er noget for dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *