Hvor mange af os ville ikke ønske, at vi kunne bage lækre morgenboller til vores kære hver weekend? Problemet er bare, at man ikke orker at stå tidligt nok op til at lave dejen – og ofte glemmer man at lave den dagen før, så den kan koldhæve. Med Brødboxen løser du alle disse problemer, og får lækkert bagværk til hele weekenden.

Du slipper for turen til bageren, når du har bestilt en brødbox. Boxen indeholder:

  • Dej til 8 stk. blandede rundstykker
  • 1 stk. franskbrød
  • 1 stk. rugbrød
  • 2 stk. smørcroissanter
  • 2 stk. kanelsnegle

Indholdet passer altså lige til en brunch til den typiske danske familie, med brød til både børn og voksne.

Brødet er bagt af professionelle bagere med en 120-årig stolt tradition for godt håndværk. Derfor er du garanteret gode resultater med Brødboxen! Størstedelen af brødet er færdigbagt og skal blot lunes, mens dejen til de 8 rundstykker blot skal fordeles på en bageplade og bages.

Slip for den tidlige morgentur til bageren – bestil en Brødbox i stedet!

Intet slår duften af friskbagt brød – især ikke om morgenen! Med en Brødbox er du forberedt på weekenden, hvad enten du får gæster, eller du bare har lyst til en brunch med familien. Lune rundstykker med smør – meget mere behøver du ikke for at blive familiens mest populære bager!

Bestil en Brødbox og find ud af, om det er noget for dig. Du er ikke bundet af et abonnement, og kan altså altid vælge boxen fra, hvis du ikke er hjemme. Det er en fleksibel løsning til den travle familie, der stadig ønsker at bevare weekendens hyggestunder.

Brødboxen leveres til din dør hver fredag. Deadline for bestilling er tirsdag kl. 23:59.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *