Det er en kunst at kunne levere det helt store byggeprojekt på deadline day, og der er rigtig mange elementer, der skal gå op i en højere enhed. Dine medarbejdere skal undgå sygdom og holde sig motiverede, dine leverandører skal overholde aftalerne, og så skal vejrguderne være med dig. Vi kommer her med gode råd til, hvordan du med nogle simple tiltag faktisk kan gøre dit for, at byggeriet kan være klar til tiden.

Hold pladsen ren og ryddelig

Tricket ligger ofte ikke i at gøre arbejdet overdrevet hurtigt – det ligger i at rydde ordentligt op efter sig og organisere al materiale og udstyr, så det er til at finde for de næste, der skal bruge det. Med byggepladsrengøring kan du komme af med overskydende materialer, når de ikke skal bruges mere. Det kan gøres på bestilling, så dine medarbejdere ikke overanstrenges med opgaver, de egentlig ikke er ansat til.

Lej en skurvogn til morgenmad

Det kan være en god idé at leje en skurvogn til forskellige formål. Saml holdet om morgenen og gør opmærksom på dagens opgaver, så alle er klar på, hvad der skal ske. Du kan også bruge vognen til at holde møder omkring fremdriften og opbevare alle de vigtige dokumenter her.

Hold moralen oppe

Dine ansatte kan have alt det bedste udstyr i verden, men hvis attituden er forkert, og indsatsen ikke matcher det, der forventes, kommer du ikke i mål til tiden. Dine ansattes mentale velvære har en enorm effekt, og du kan styrke den ved at tage dig godt af dine medarbejdere og lytte til deres behov. Det er en investering værd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *