Vi kan godt blive enige om, at rengøring er kedeligt, men det er desværre et nødvendigt onde for den overordnede husholdning. Husholdningsartikler er umiddelbart heller ikke en super spændende ting at bruge penge på, men på fordelsklubben emma.dk bliver det lidt sjovere. Her kan du handle de produkter, der passer til netop din husholdning og dine behov.

Hos emma.dk finder du et kæmpe udvalg af billige priskrig hushold produkter og hushold udsalg, og du kan spare CashPoints op, som bruges næste gang du shopper på siden. I kategorien priskrig hushold finder du ekstra skarpe tilbud på fx Cillit Bang rengøringsmiddel, Vanish pletfjerner, Cif skurecreme, Finish opvasketabs, samt vaskepulver og vaskemiddel fra fx Biotex, OMO, Ariel og meget mere.

Sådan rengør du dit hjem bedst på kortest tid

Står du over for den helt store hovedrengøring, så kommer der her 3 tips til rengøring. Ved hjælp af blot 3 husholdningsartikler kan du faktisk gøre hele hjemmet skinnende rent. Et lille bonustip, som er altafgørende, hvis du fremover vil kunne nøjes med en hurtig rengøring, er at du sørger for at rydde op løbende.

Tilbage til de 3 tips til rengøring. Netop nu kan du faktisk finde de 3 følgende typer hushold produkter på udsalg hos emma.dk i Priskrig hushold. Her kan du spare helt op til 70 % på priskrig husholdningsartikler.

  1. Det første rengøringsmiddel du fast bør have derhjemme er en skurecreme, som fx CIF Cream Original 500 ml. Cif skurecreme er et rengøringsmiddel til køkken og bad. Skurecremen indeholder mikrokrystaller, som effektivt og skånsomt renser og fjerner fedt og snavs fra din kogeplade eller køkkenvask.
  2. Det næste husholdningsprodukt er en god WC-rens, der virkelig kan komme bakterier til livs på en nem og effektiv måde. Domestos Extended Power Citrus Fresh WC-rens 750 ml.er en toiletrens indeholdende blegemiddel og med duft af citrus, der efterlader dit wc pinligt rent og med en frisk duft.
  3. Det sidste produkt er et pletfjerningsmiddel til tøj og tekstiler, som fx Vanish Oxi Action Liquid Pink 1000 mlder effektivt fjerner pletter på bare 5 minutter. Vanish pletfjerner kan bruges på både hvidt og farvet tøj, og virker på alt lige fra madpletter, rødvinspletter, ketchup, græs og meget mere.

Husholdningsartikler udsalg

Et rent og ryddeligt hjem er vel, for langt de fleste, at foretrække frem for en beskidt og rodet bolig. I en travl og hektisk hverdag kan det dog virke uoverskueligt at skulle skrubbe og skure i timevis for at komme pletterne til livs. Derfor er det vigtigt med de rette remedier og husholdningsartikler, når kampen mod skidt og snavs skal tages op.

På emma.dk fordelsklub kan man blandt andet finde tilbud på rengøringsprodukter og husholdningsartikler udsalg. Der er faktisk ret mange penge at spare i den daglige husholdning, hvis du køber din Ajax universalrengøring, wc-rens eller vaskemiddel på emma.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *