Når sommerferien banker på døren, er det tid til at finde ud af, hvad der skal ske af sjove ting og sager. Måske overvejer du en udlandsrejse med din familie, en sommerhustur med et hold venner eller måske på romantisk kæresteweekend i en af Europas fantastiske storbyer?

Hvis du gerne vil prøve noget anderledes, sjovt, smukt og lærerigt, så bør du prøve at tage et år med ferie i Danmark. Danmark har nemlig fantastisk meget smuk natur at byde på, lige fra store, åbne landskaber til tætpakkede skove og smukke, lange kyststrækninger.

Tag på aktiv ferie

Den danske natur har så meget at byde på, både når det kommer til æstetik og aktiviteter. Hvis I er til action, så overvej en aktiv ferie. Det kunne være en cykelferie, hvor I cykler rundt på de mange cykelstier og oplever naturen på hjul, eller måske en mountainbike-tur i de frodige skove langs skovstierne. Måske I skal købe et par snorkler og tage på undervandskig i et af de danske have. I kan også pakke et par rygsække, trække i et par gode vandrestøvler og tage på vandretur i Mols Bjerge eller rundt om Silkeborgsøerne. Mulighederne er mange!

Slap af i smukke omgivelser

Hvis du mere til afslapning end outdoor og action, så kan du tage på ferie på nogle af de fantastiske slotte, kroer eller hoteller, der findes herhjemme. Wellnesshoteller byder på spa, massage, lækker mad, kolde drikkevarer og pool, hvor I virkelig kan få løsnet op i de ømme muskler og lade op, til hverdagen starter igen. De danske slotte befinder sig i de smukkeste, grønne omgivelser, der er en fryd og sanser, krop og sjæl. Skal I afsted hele familien, kan I tage på skøn tur i Jesperhus Blomsterpark, Lalandia eller på Hotel LEGOLAND.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *