Molton er et tekstil, som er lavet af lærredsvævet bomuldsflonel. Det har en meget kraftig kvalitet, som gør den perfekt til scenetæpper. Den kraftige kvalitet gør nemlig at tekstilet er både lys- og lyddæmpende. Molton findes også i satin, hvor den er oplagt at bruge som f.eks. et bagtæppe eller fortæppe. Sammenligner du bomulds-molton med satin-molton, er sidstnævnte mere slidstærk og så fnuldrer det ikke på samme måde, som det almindelige molton tekstil gør. Bomulds-molton kan dog brandsikres, hvilket er yderst fordelagtigt på en scene.

Molton i alle afskygninger

Her på siden finder du et bredt udvalg molton scenetæpper. Du kan vælge blandt et hav af forskellige farver og størrelser og så bestemmer du om det skal være den lettere, eller den tungere variant. Til sceneinddækning anbefales det at vælge rullemolton som kommer i størrelser fra 20cm til 150cm. De har en overlocket kant, som netop gør dem oplagte til sceneinddækningen. I udvalget finder du også færdigsyede moltontæpper, som let kan hænges op med tekstil-clips, som også kan købes her på siden.

Sunstill har landets det største sortiment af scenetæpper, så lige meget hvad dit behov er, skal du nok finde en løsning, der passer til dig. Tag et kig på udvalget herunder.

En kompetent og alsidig forhandler

Hos Sunstill har de mange års erfaring indenfor scenebranchen og de hjælper dig gerne med at finde den helt perfekte løsning til dig. Derfor skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt. De kan nemlig hjælpe dig, hvis du er i tvivl og mangler rådgivning til dit valg af molton scenetæpper. Har du brug for det, kan de også hjælpe dig med selve monteringen af scene tæppet.