Den danske, familieejede virksomhed Nordal har siden 1991 leveret møbler og andet interiør til de danske hjem. Nordal startede som et eksporteventyr i Indien, hvor Ingolf Nordal faldt for de antikke, indiske møbler, og dernæst hentede disse med hjem til Danmark. Under vore hjemlige himmelstrøg blev møblerne en stor succes – Ingolf og hans hustru Annie solgte dem fra en nedlagt biograf i Horsens til glæde for de lokale indbyggere.

Med den nye generation af familien Nordal, udviklede det succesfulde brand sig i en retning, hvor møbler og bolig artikler blev til ved egenproduktion – og sådan er det fortsat. I samarbejde med dygtige og talentfulde designere udvikler og forhandler Nordal den ene lækre kollektion efter den anden. Forretningen er drevet med passion for det gode håndværk, det lækre design og anvendelse af materialer i robust og bæredygtig kvalitet.

Nordals design signatur er enkel, rå og unik. Der anvendes alt fra genbrugstræ over stål og glas til tykt gummi og tibetansk skind til fremstilling af det lækre interiør, som blander rustikt og urbant med Scandinavian design på kreativ og individuel vis. Således er møbler og bolig tilbehør fra Nordal gangbart i enhver indretnings stil – uanset om du er til luksus boheme stilen eller om du dyrker det smarte retro look eller det moderne industrielle og minimalistiske design i det hjem.

Find Nordal interiør samt andre kendte brands online hos pindhus.dk

Pindhus er en jysk baseret butik, som med speciale inden for interiør og decor har markeret sig som en af de mere velasssorterede på dansk grund. Hvis du er på udkig efter lækkert bolig tilbehør fra danske Nordal, kan du med fordel lade dig inspirere – eller måske endda gøre din handel – hos Pindhus. Her finder du et stort sortiment af lækkert bolig tilbehør, såval fra nordal som fra andre højt profilerede brands så som A2 Living, African Image, Aqua Dulce, Au Maison, Broste Copenhagen, Meraki, Munkholm, Muubs, Cavallini, Clipper te, Cofur, Shangies, Silkeborg Uldspinderi, Copenhagen Luxe, Cozy Room, Du Coeur, Ecooking, Gorridsen Design, Züny dyr, House Doctor, Oohh, Panier des Sens, Hübsch, Karamelkompagniet, Kunstindustrien, Madam Stoltz, Maileg, Meraki, Munkholm, Solwang Design, Stop the water, Muubs, Natures Collection, Nicolas Vahe, Nordal, Oi soi oi, One Two Luxzuz, Oohh, Panier des Sens, Plint, Rug Solid, Shangies, Silkeborg Uldspinderi, Stuff Design, Teministeriet, Uhmm, Vance Kitira og Wildlife Garden.

Du kan se alle kollektionerne fra Nordal og de andre producenter på pindhus.dk, hvis du ikke er bosat i Silkeborg området.