Balloner er en sjov og billig måde at tilføje fest og farver til enhver begivenhed. Og nu om dage kan man få mage forskellige sjove slags. Balloner er farverige og kommer i tonsvis af forskellige former og størrelser, så de passer til dine behov.

Konfettifyldte balloner: Hvis du elsker både konfetti og farver, er her en god kombination, fyld ballonerne med konfetti og prik hul på dem til børnefesten. Så er der gang i den – vær dog forberedt på at du nok stadig finder konfetti rundt omkring i år 2030.

Hvad med frosne vandballoner? Afkøl dine sommercocktails med frosne vandballoner. Frosne balloner er en meget bedre ide end at smide is i din drink, fordi ingen ønsker en vandet drik. Det skal da prøves – og nu ikke noget med at få en ballon i munden og galt i halsen. Dette er absolut kun til voksenfester.

Er dine balloner ikke festlige nok i sig selv? Så gør noget ved det. Smid en festlig hat på din ballon eller klister en masse sjove ting på, som skæg eller andet sjovt du finder i partybutikken.dk. Mulighederne er næsten uendelige g kan bruges til både børne og voksenfester.

Hvad med balloner dyppet i guld? Skal du holde en lidt finere sammenkomst – med Dronning Margrethe, måske -kan du også gøre brug af balloner – du skal bare dyppe dem i lidt guld farve, så bliver det de smukkeste balloner i miles omkreds og det er en flot måde at imponere vennerne på. Du kan også kun dyppe et par af ballonerne i guldfarve, så de skiller sig ud i mængden.

Hvorfor vente med at øøøøhhhm… tage hul på ballonen til selve festen? Lav ballon invitationer – Skriv invitationen på selve ballonen, hvis invitationen skal håndleveres, kan du puste den op hjemmefra, hvis dine ballon invitationer derimod skal sendes med posten, så skriv invitationsteksten på en ikke oppustet ballon, så kan modtageren selv puste den op når ballonen rammer deres postkasse

Hvilke balloner vil du bruge til din næste fest?