Er du en ægte hobbytype der strikker alt selv, eller vil du bare gerne lære at strikke eller hækle? Hos Garnguru.dk kan du finde alt udstyret, uanset om du er garvet eller nybegynder. Garnguru.dk er en dansk webshop, der går op i kvalitet og bæredygtighed.

Blandt produkterne på hjemmesiden kan du finde:

– Økologisk garn

– Økologisk bomuldsgarn

– Økologisk uldgarn

– GOTS-certificeret garn

– Bæredygtigt strømpegarn

Virksomheden er baseret i Aarhus og drives af et lille og passioneret hold, der tilfører faglig erfaring samt viden om service og marketing. De tre stiftere er professionelle indenfor deres felter, og derfor er du som forbruger sikret den bedst mulige oplevelse – på alle leder og kanter.

Hos Garnguru.dk finder du kun produkter, som er bæredygtige, økologiske eller GOTS-certificeret (mindst 90 % økologisk). Derfor er der også kun naturlige produkter på webshoppen. Ofte er disse mere holdbare og slidstærke end deres kunstige alternativer. Men desværre vælges de naturlige materialer ofte fra af de store tøjproducenter, da de kunstige er billigere.

Garnguru.dks mål er at hjælpe dig med at gøre din hobby bæredygtig. I de seneste par år er strikning og hækling blevet mere og mere populært, og det i sig selv er en positiv udvikling for miljøet. Når folk selv producerer deres eget tøj, spares der blandt andet fragt og ofte bliver unødvendige kemikalier valgt fra.

Strik mere – gør dit miljømæssige aftryk mindre!

Hver eneste strikkepind, hæklenål og garnnøgle på hjemmesiden er nøje udvalgt med fokus på holdbarhed. Når man køber bedre produkter, som holder længere, skåner man miljøet ved at undgå ”brug og smid ud”-kulturen.

Det er selvsagt enormt ærgerligt at bruge tid og energi på at strikke noget, som så ikke holder lige så længe som man havde ønsket. Derfor vil Garnguru.dk hjælpe dig med at finde de mest holdbare materialer – så dit flotte arbejde ikke går spildt.

Udover garn og strikkepinde kan du også finde en lang række hækle- og strikkeopskrifter på hjemmesiden, som enten kan bruges som inspiration til de erfarne, eller som støtte, hvis du er ved at lære at strikke. Uanset hvilket niveau du er på, kan du være sikker på at en hjemmestrikket gave kommer til at varme modtageren – både indvendig og udvendig.

Med garn fra Garnguru.dk skal du ikke være bekymret for skadelige kemikalier i det tøj, du strikker til børn, børnebørn eller dig selv. Du kan strikke med god miljøsamvittighed! Derudover står Garnguru.dk altid klar til at hjælpe eller vejlede, hvis du har spørgsmål til udvalget. Tag blot kontakt via hjemmesiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *